Bestuurslid in de kijker: Mark Ceulemans

Op 9 november 2022
Mark Ceulemans

 

Wie ben je?

Ik ben Mark Ceulemans, 60 jaar en gehuwd met Viviane (Viv).Samen hebben we een zoon Tom en een dochter Kaylee,1 kleinzoon en 2 plus kleinkinderen. Bij de N-VA ben ik bestuurslid van onze afdeling Hoboken.

Wat doe je in het dagelijkse leven?

Ik was in het verleden manager bij Bofrost. Sinds 2009 kamp ik evenwel met gezondheidsproblemen waardoor ik nu op invaliditeit sta. Ik ben verder een trouwe supporter van Club Brugge en evenzeer van mijn dochter Kaylee die softball speelt bij Chicaboo’s in Stabroek.

Waar en hoelang woon je in Hoboken?

In 1983 ben ik vanuit Deurne verhuisd naar Hoboken, dat is dus al bijna 40 jaar. We wonen momenteel in Polderstad, dicht tegen het polderbos, dus in een mooie groene omgeving.

Waarom bestuurslid bij NV-A Hoboken?

In 2018 werd me gevraagd of ik geen interesse had om in het bestuur te komen van N-VA Hoboken en me kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Ik werd er alvast door iedereen goed ontvangen, al is het voor mij niet altijd even evident om aan de diverse activiteiten deel te nemen. Wel heb ik onlangs mijn steentje kunnen bijdragen bij de telefoonronde waarbij we heel wat leden hebben kunnen overtuigen om N-VA te blijven steunen.

Wat is jouw ambitie?

Het is mijn bedoeling om samen met het voltallige bestuur een blijvende indruk tekunnen maken bij de mensen om zo uiteindelijk ook nieuwe leden te kunnenaantrekken. Er wordt binnen ons bestuur heel hard gewerkt door onze mandatarissen en bestuursleden, wat maakt dat we een sterke N-VA afdeling hebben en uiteraard willen we dat graag zo houden.


Wie motiveert jou binnen de N-VA?

Niet verrassend wellicht maar ik heb een grote bewondering voor Bart De Wever. Het is veruit de beste burgemeester ooit voor Antwerpen en zijn bevolking. Zijn aanpak en intelligentie verbazen me nog steeds keer op keer.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is