Bestuurslid in de kijker: Naget Dahmany

Op 9 januari 2023, over deze onderwerpen: Naget Dahmany
Naget Dahmany

Wie ben je?
Ik ben Naget Dahmany, ik ben 55 jaar, moeder van een zoon en een dochter en sinds de laatste bestuursverkiezingen ook bestuurslid van N-VA Hoboken.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als logistiek assistent in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Onze taak bestaat erin ervoor te zorgen dat patiënten binnen het ziekenhuis tijdig op hun
bestemmingen geraken. Bedoeld worden dan zowel de diverse interne consultaties als het operatie kwartier, de fysiotherapie enz. Momenteel ben ik wel met loopbaanonderbreking om voor mijn zwaar hulpbehoevende moeder te zorgen.

Waar en hoelang woon je in Hoboken?
Ik ben woonachtig in de Krugerstraat. Voordien heb ik altijd in Merksem gewoond maar na mijn echtscheiding ben ik in 2018 in Hoboken komen wonen. Hoboken is een heel aangenaam district om in te wonen. Het is er vrij rustig, midden in het groen, makkelijk bereikbaar en toch dicht bij de stad.

Waarom ben je lid van N-VA geworden?
N-VA spreekt de taal van het volk. Daarmee bedoel ik dat N-VA de vele problemen waar de mensen mee zitten, durft benoemen en tegelijkertijd alternatieven naar voren schuift om die problemen aan te pakken en op te lossen en dit alles op basis van duidelijke en rechtvaardige standpunten.

Wat is jouw ambitie?
Naast het ondersteunen van de diverse activiteiten van N-VA, is het mijn hoop om samen met de bestuursleden zoveel mogelijk mensen in deze zeer onzekere tijden te overtuigen om op N-VA te stemmen. Hopelijk wordt N-VA zo de grootste partij in Vlaanderen, zodat nog meer bevoegdheden naar Vlaanderen kunnen overgeheveld worden. Alleen zo kunnen we ons welzijn en onze welvaart garanderen voor onze kinderen en kleinkinderen.

Wie motiveert je binnen N-VA?

De voorzitter van de partij Bart De Wever, een intellectueel die met zijn inzichten en duidelijke visie de mensen bewust maakt over de problemen waar Vlaanderen mee te maken heeft. Daarnaast ook Ben Weyts, Vlaams minister van onderwijs, die jongeren en ouders wijst op het belang van de kennis van het Nederlands. Zelf ben ik opgegroeid met een andere taal maar gelukkig heb ik mijn Nederlands altijd goed blijven onderhouden. Het is de sleutel tot het vergaren van meer kennis en het geeft je meteen ook de vrijheid om dat te doen. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is