Bestuurslid in de kijker: Niki Schollaert

Op 30 mei 2022
Niki Schollaert

Wie ben je ?

Ik ben Niki Schollaert, N-VA voorzitter van het district Hoboken. Ik ben 45 jaar, gehuwd en heb een dochter.  Zelf ben ik afkomstig van Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen).   Het Vlaamse gedachtegoed draag ik dan ook hoog in het vaandel.

 

Wat doe je in het dagelijkse leven?

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de financiële sector.  Dit beroep oefen ik inmiddels reeds 23 jaar uit.   Als hobby hou ik van wandelen in de natuur soms gecombineerd   met het uitoefenen van geocaching.

 

Waar en hoe lang woon je in Hoboken?

Sinds 2006 woon ik in Hoboken ter hoogte van de Hertoglei.

 

Waarom ben je bestuurslid bij N-VA Hoboken?

Politiek heeft me altijd wel aangesproken. In 2018 kreeg ik de kans om mij kandidaat te stellen op de verkiezingslijst voor het district en zo toe te treden als bestuurslid binnen N-VA Hoboken.  Hoboken is een district dat veel te bieden heeft en met een gemotiveerd N-VA bestuur kunnen we dan ook het verschil maken.

 

Wat is je ambitie?

Mijn ambitie is voornamelijk om te zorgen voor een veilig en proper Hoboken.    Voor de veiligheid kunnen bijvoorbeeld BIN netwerken al het verschil maken.    Voor de properheid van Hoboken ga ik zelf samen met nog andere (bestuurs)leden op stap in verschillende straten en wijken om zwerfvuil op te halen.  Deze kleine acties kunnen een groot verschil maken.

 

Wie motiveert je binnen de partij?

Voor mezelf heeft Bart De Wever steeds een motiverende rol gespeeld. Zijn inspirerende toespraken, overtuiging en doorzettingskracht hebben  mij dan ook overtuigd om de partijkaart van N-VA te trekken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is