Dienstencentra en woonzorgcentra Zorgbedrijf Antwerpen zetten deuren open voor blokkende studenten

Op 5 juni 2015

Studenten die op zoek zijn naar een rustige ruimte om samen te studeren, zijn de hele maand juni welkom in dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen, verspreid over de hele stad.

 

In de dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen kunnen in totaal meer dan 150 studenten terecht om te blokken.

 

Voorzitter van Zorgbedrijf Antwerpen Fons Duchateau: “Lawaaierige werken in de straat? Rondspringende broertjes of zusjes? Een fijne, stille ruimte om te studeren, is een geschenk in examentijd. Zorgbedrijf Antwerpen nodigt daarom op verschillende locaties in de stad studenten uit om ongestoord te blokken in een aangename omgeving. Tijdens de pauzes staan zorgoma’s en -opa’s klaar voor goede raad of een kleine snack. Een win-win situatie, voor zowel ouderen als jongeren. En een mooi voorbeeld van hoe generaties kunnen samenwerken en Antwerpen nog socialer en warmer wordt.”

 

Er is gratis wifi en er zijn op alle locaties zeker senioren in de buurt die de studenten die dat willen, met plezier zullen be(groot)moederen. Zo zetten de klanten en medewerkers van Zorgbedrijf Antwerpen mee hun schouders onder de blok.

 

Studenten die graag in een dienstencentrum of woonzorgcentrum komen studeren, nemen best vooraf even contact op. Dat kan telefonisch of per e-mail. Een overzicht van alle locaties vinden geïnteresseerde studenten op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/studeren. De pers vindt dit overzicht ook op de ftp-server van de stad via onderstaande gegevens.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is