Heraanleg park Gravenhof

Op 28 februari 2018, over deze onderwerpen: Van woord naar daad
Park Gravenhof

Begin december is een aannemer gestart met de heraanleg van park Gravenhof. De werken kaderen in het masterplan Hoboken dat veel aandacht heeft voor groenaanleg. Het einde van  de werken was voorzien tegen februari, de weergoden hebben echter roet in het eten gegooid... graag geven we u enkele sfeerbeelden van de stand van zaken... nu nog even geduld oefenen tot in het voorjaar alles in bloei staat.

 

Het district laat nieuwe paden aanleggen in park Gravenhof die het hele park doorkruisen en ervoor zorgen dat wandelen er aangenamer wordt. Er komen ook open grasvelden met ruimte voor recreatie. Tegen enkele achtergevels worden er sierstruiken geplant die 3 tot 4 meter hoog worden. Zo krijgen ook de muren een groene toets.

 

Het park wordt optimaler verlicht, in het bijzonder aan het wandelpad en dit op expliciete vraag van de buurt die herhaaldelijk meldingen doet van overlast en hangjongeren...

Door inrichting van ons openbaar domein proberen we de sociale controle alvast te verhogen, tegelijkertijd blijft dit park een aandachtspunt voor de wijkpolitie.

 

Voor de heraanleg van het trekt het district Hoboken 230.000 euro uit.


Kathelijne Toen, districtsburgemeester

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is