“Inhoudelijke gesprekken voor een bestuursakkoord opgestart”

Op 16 november 2012

Persbericht namens de lijsttrekkers van N-VA, sp.a-groen en CD&V

 De N-VA, het kartel sp.a-groen en CD&V hebben besloten om samen gesprekken te voeren die moeten leiden tot een nieuwe bestuursploeg voor het district Hoboken. Na een gespreksronde met alle Hobokense fracties, vertegenwoordigd in de nieuwe districtsraad, heeft de N-VA een uitnodiging gericht aan sp.a-groen en CD&V om onderhandelingen op te starten. Bij succes zal deze potentiële coalitie 14 op 23 zetels tellen in de districtsraad (62,6 % van de Hobokense kiezers zullen vertegenwoordigd zijn.

“Bij beide fracties werden de meeste overeenkomsten teruggevonden om samen te bouwen aan een hechte gemeenschap die Hoboken in een droomdistrict kunnen veranderen”, aldus Kathelijne Toen (N-VA)

 “Belangrijker dan de electorale cijfers is de overtuiging dat we samen een gemeenschappelijke visie kunnen uitwerken die onze dorpse gemeenschap vlakbij de Schelde een unieke plaats geeft in de stad”, besluiten Kathelijne Toen (N-VA), Tom De Boeck (sp.a-groen) en Kristof Waterschoot (CD&V). Hiervoor is een ambitieus, sociaal en dynamisch project nodig, voor alle Hobokenaren.

Kathelijne Toen -- Tom De Boeck -- Kristof Waterschoot


Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is