Josée Snijders heeft niet gewacht op de “fourniturewinkels”

Op 3 mei 2020, over deze onderwerpen: Onze Fractie
Josee De Ranter -Snijders

Mondmaskers zijn inmiddels het nieuwe goud geworden: zeer gegeerd, maar quasi niet te vinden en anders onbetaalbaar. Gelukkig gaan de “fourniturewinkels” weldra terug open zodat we met zijn allen stof, garen en elastieken kunnen hamsteren om zelf mondmaskers in elkaar proberen te zetten. Uw gordijnen mogen dus toch blijven hangen…

Josée Snijders, N-VA districtsraadslid en voorzitter van de Commissie, heeft alleszins niet gewacht op de opening van de naai-en garenwinkels. Van bij de start van de beperkende maatregelen, is Josée dagelijks in de weer om oude stoffen, gordijnen, tafellakens enz. te versnijden om deze vervolgens met de naaimachine om te toveren tot de zo gegeerde  mondmaskers. Gelukkig is de solidariteit groot en heeft Josée ook veel stof ,elastiek en stikzijde mogen ontvangen van medeburgers.

Josée doet dit volledig vrijblijvend en bovendien deelt ze die mondmaskers ook uit aan diegene die ze het meeste nodig hebben. Reeds meer dan 500 zijn er zo de deur uit gegaan!! Respect en niets dan respect.

 Als u vanavond om 20.00 weer -volledig terecht- gaat applaudisseren, toeteren, zingen enz. voor onze helden van de zorg, de politie, de kassiersters… klap dan even mee voor Josée als u wil. Ook zij verdient die appreciatie, zeker weten!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is