Stad luidt 2015 feestelijk in met vuurwerk

Op 29 december 2014

Op woensdag 31 december neemt de stad Antwerpen om middernacht een knallende nieuwe start met het traditionele vuurwerk. Dat wordt dit jaar afgestoken ter hoogte van het Zuiderterras, voor een uniek spektakel boven de Schelde. Net als vorig jaar blijft de beste locatie om al dat moois te bewonderen de busparking, ter hoogte van de voetgangerstunnel.

Op 31 december schittert de hemel boven Antwerpen 20 minuten lang dankzij het traditionele eindejaarsvuurwerk. Het belooft een verrassende en feestelijke show te worden van vuurwerkmaker H.C. Pyrotechnics.  De vuurwerkpijlen worden afgeschoten op het ritme van bijpassende muziek. Na de laatste knaller gaat het feest gewoon verder in de binnenstad.

Bezoekers kunnen het vuurwerkspektakel bewonderen van op linker- en rechteroever. Aangezien het vuurwerk wordt afgeschoten ter hoogte van het Zuiderterras, is de locatie met het beste zicht de busparking aan de voetgangerstunnel. Om vlot aan de Scheldekaaien te geraken, raadt de stad iedereen aan de informatieschermen en wegwijzers tussen de Groenplaats en de busparking te volgen. Voor personen met een handicap is er ter hoogte van het Zuiderterras in een aantal plaatsen voorzien.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is